Истинно могучий побеждает самого себя

Весняний сплав на байдарках по річці Оріль

Річка Оріль одна з найгарніших річок Наддніпрянщини. Від свого початку до впадіння у Дніпро простягається на 380 км, протікаючи трьома областями України: Харківською, Полтавською та Дніпропетровською. Від витоків до селища Могилів річка зберігає свою первозданність - блакитна стрічка в'ється серед заливних лук, соснових, листяних та змішаних лісів, уздовж круч Шевченківської та Турової гори.



Річка з швидкою течією, шириною від трьох до десяти метрів, то пробивається крізь зарості очерету, нагадуючи тропічні джунглі або нетрі Амазонки, то утворює намисто глибоких озер із чистою прозорою водою, облямовані пляжами з білосніжним піском. По чистоті Орель займає перше місце серед рівнинних річок у Європі. Багатий рослинний і тваринний світ, у річці багато риби, черепах, раків. На берегах розкидані самобутні села з доброзичливими жителями, безліч історичних місць та пам'яток української архітектури.



Маршрут: c. Маячка - с. Баловка

 

У програмі - подорож на байдарках, заняття тайцзицюань та цигун, динамічні та інтелектуальні ігри, спілкування та просто відпочинок, відвідування за бажанням екосадиби Благодатне, козацького хутора Галушківка та інше.



Додаткова інформація:
Заїзд – централізований, мікроавтобусом;
Кухня – польова;
Проживання – у наметах;
Попередній рівень підготовки - інструктаж та навчання управління байдаркою на місці та в процесі сплаву.



Керівник: Титов Антон – президент Дніпропетровської міської федерації тайцзицюань та цигун, інструктор тайцзицюань та цигун.

Детальну інформацію можна отримати у керівника за тел.: 0 98 88 42 956

Більше фото та відео наших попередніх подорожей на байдарках можна переглянути за цим посиланням


Реєстрація вже відкрита, приєднуйтесь!

Кількість учасників обмежена!

29.03.2024

Вернуться


«Не думай, чувствуй! Это как палец, указывающий на луну. Не концентрируйся на пальце или ты пропустишь эту божественную красоту»
Б.Ли